Monthly Archives: June 2012

Perodua Myvi SE 1.5 penuh gaya goda.

Perodua Myvi 1.5 SE.

Tak pernah aku tergoda dengan Myvi seteruk ini. Minat aku pada Vellfire tak pernah luntur. Memandangkan aku rasa bumper depan Myvi SE ni ala2 Vellfire, maka aku decide untuk beli Myvi sebelum aku kawen.

Siapa ada part time yang power2, ajak la aku join hang pa. Aku nak kawen ni. But, tolong jangan ajak MLM, jual supplement, atau water filter. Big NO!

ImageImageImage

Advertisements

Tema Kemerdekaan ke 55: Janji Ditepati

Ini post informal.

Bukan aku bias pada Barisan Nasional atau Pakatan Rakyat. Tapi bila Tema Kemerdekaan juga dipolitikkan, aku kecewa. Ini tema paling bodoh dalam sejarah.

Tema kemerdekaan should be about PATRIOTISME!

Apa pasal ayat BN digunapakai untuk tema kemerdekaan ni? Macam dah takda ayat lain. Baru sambut 55 kali!

Rasa bagai hak rakyat telah diperkosa oleh parti yang mentadbir kerajaan. Sambutan hari kemerdekaan adalah HAK RAKYAT! Bukan HAK Barisan Nasional atau Pakatan Rakyat!

Ini Biasa: Pancung!

Aku sedang mencari tanah di Telok Panglima Garang untuk disewa 30 tahun untuk projek fastfood & pump station.

14 tahun aku menjadi orang tempatan. Tanah tu tak pernah diusahakan.

Bila aku propose, baru lah kononnya ada banyak projek nak buat dekat situ.

Menyampah aku