Monthly Archives: November 2012

Ini Movie – Preview Sepah The Movie, Sepah dan Anzalna

Selepas penat memerah otak untuk siapkan business plan untuk PUNB Biz Plan Challenge 2012, tetiba Shahroll ajak tengok preview Sepah The Movie dekat eCurve Cineplex.

Bakal ditayangkan pada 29 November 2012.

Anda harus tonton cerita ini sekiranya anda meminati Kumpulan Sepah.

Anda wajib menonton cerita ini sekiranya anda AnzalnaFag seperti saya. (WTF guna terms macam iFag?)

Sepah The Movie adalah PG13. Mungkin sebab lelaki yang tidak matang berisiko/berpotensi untuk meminum racun bila melihat scene Suib mengelap air mata Anzalna. HNGHHHHHGHHHHHHHGHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Tak sesuai untuk aku ulas sebenarnya, memandangkan aku bukan peminat genre romantik dan komedi. Dah lebih setahun tak tengok wayang, dan antara sebab utama aku pergi adalah sebab aku nak tengok wayang free, & nak tengok Anzalna in real life. Muahahahhaha.

Since I’m not the qualified person to judge about this movie, so I rest my case here. But personally, I think this kind of movie fits the Malaysian demand (mostly I guess). Maka dengan itu, jika terdapat kelapangan masa, pergilah tonton cerita ini.

Sebenarnya saya tak boleh komen cerita ini sebab ada Anzalna. Maka, takut ada conflict of interest. Muahahahahaha

Nah sikit gambar Anzalna & Sepah.

Gambar terakhir saya gatal tangan edit sedikit color untuk mencacatkan gambar original. Ini adalah kerana memang tabiat orang sekarang “asalkan tak ori”, mesti jadi cantik.

P/S: Personally, I think Anzalna is not photogenic. But, bila candid photo, memang sweet. Bila jumpa IRL, masyaAllah… Untunglah boyfriend dia… Semua artis ada lalu bebetul sebelah dengan aku, tapi aku terlalu segan untuk bergambar dengan artis. Sumpah!

Advertisements

Ini Motivasi – Katakan anda Awesome

image

Memanglah banyak orang akan cuba bodoh-bodohkan kita sama ada secara langsung atau tidak.

Pedulikan tahi-tahi itu.

Yang penting anda tahu anda awesome.

Posted from WordPress for Android