Category Archives: Ini Artis

Ini Artis – Emma Maembong Minta Maaf

Ini Artis. Mode: Santai

Emma Maembong minta maaf kepada peminat.

Kenapa minta maaf? Sebab kontroversi gambar peluk dan cium boyfriend. Menurut beliau “Emma minta maaf atas kisah silam Emma”. Sekali lagi. Kenapa minta maaf?

You did nothing wrong with your fans. Peminat nak frust menonggeng pasal hang dah ada boyfriend tu lantak depa la. Abang pon ada sikit frust. But I’m cool Emma. Lulz.

Nak minta maaf untuk kesalahan silam macam tu, bukan minta maaf dengan manusia ye cik adik.

Teori Azri: Kenapa ramai artis cantik tak bertahan lama dalam industri? Sebab mereka cantik, tapi tak berani untuk tidak seksi. Yes! Siti Nurhaliza kekal menjadi penyanyi no.1 negara sampai hari ni kerana beliau cantik dan tidak pernah menayangkan cleavage beliau untuk tontonan umum. Betis pon tak pernah nampak tahu?

Aku kolot? Pedulik apa aku.

Teori itu tidak ditujukan kepada Emma Maembong. Itu adalah kenyataan umum.

Saya ingin meminta maaf kepada Emma Maembong kerana sering terbaca Mael Lambong ketika membaca nama Emma Maembong.

Laporan asal: Beautifulnara

Advertisements

Ini Artis – Najwa Latif [Imratul Najwa Abdul Latif]

Ini Artis – Najwa Latif, One In A Million (Cover)

Tanpa diketahui sebab musabab, aku mungkin kelihatan seperti pedo. Tapi suara Najwa Latif ni berhantu. Aku boleh dengar lebih 20x satu malam dengan lagu yang sama.

Usah memasang cita-cita. Aku sudah terlalu tua untuk mendekati remaja. Kenapa tiba-tiba aku terbayang muka Bung Mokhtar?

Ini Artis – Diana Amir Bertunang

Tidak diketahui tarikhnya, Diana Amir kini telah bertunang. Saya tahu ramai yang tidak kecewa dengan pertunangan ini memandangkan lelaki Melayu adalah cool dan pretending to be cool.

Jadi, selamat berkahwin Cik Diana Amir. Saya tak minat langsung nak tahu pasal hidup artis. Tapi rasa macam interesting pulak nak update pasal berita ni.

Untuk reader yang nak tengok gambar pertunangan Diana Amir, sila Google Image. Minta maaf, saya takde mood nak cari. Oh I’m Cool.

Gambar ini sekadar hiasan.