Tag Archives: Ini Artis

Ini Artis – Najwa Latif [Imratul Najwa Abdul Latif]

Ini Artis – Najwa Latif, One In A Million (Cover)

Tanpa diketahui sebab musabab, aku mungkin kelihatan seperti pedo. Tapi suara Najwa Latif ni berhantu. Aku boleh dengar lebih 20x satu malam dengan lagu yang sama.

Usah memasang cita-cita. Aku sudah terlalu tua untuk mendekati remaja. Kenapa tiba-tiba aku terbayang muka Bung Mokhtar?

Advertisements

Ini Artis – Diana Amir Bertunang

Tidak diketahui tarikhnya, Diana Amir kini telah bertunang. Saya tahu ramai yang tidak kecewa dengan pertunangan ini memandangkan lelaki Melayu adalah cool dan pretending to be cool.

Jadi, selamat berkahwin Cik Diana Amir. Saya tak minat langsung nak tahu pasal hidup artis. Tapi rasa macam interesting pulak nak update pasal berita ni.

Untuk reader yang nak tengok gambar pertunangan Diana Amir, sila Google Image. Minta maaf, saya takde mood nak cari. Oh I’m Cool.

Gambar ini sekadar hiasan.